18.5.21

Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» το δρομολόγιο διαφυγής...


Το δρομολόγιο διαφυγής των τριών δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν προσπαθούν να συνθέσουν οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών μέσα απο δεκάδες βίντεο που έχουν συγκεντρώσει και έχουν βάλει στο μικροσκόπιο. 

Εκτιμούν οτι το... τρίο των ληστών κινήθηκαν μέσα απο μικρούς δρόμους και όχι λεωφόρους προκειμένου να φθάσουν στα δυτικά προάστια, που εκτιμάται οτι είναι η έδρα τους. 

Το γεγονός ότι η κυκλοφορία τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης ήταν σχεδόν μηδενική, ευνοεί τη χαρτογράφηση των profilers της ΕΛ.ΑΣ καθώς, αν καταφέρουν να ταυτοποιήσουν το όχημα, μπορούν στη συνέχεια να εκτιμήσουν πως κινήθηκε και να χαράξουν τις πιθανές διαδρομές. Μια διαδικασία που είναι μεν χρονοβόρα, πλην όμως με προσεκτική ανάλυση μπορεί να οδηγήσει σε καθοριστικές εξελίξεις.

Παράλληλα, στο Ανθρωποκτονιών ανακρίνεται ο 36χρονος Γεωργιανός ληστής που συνελήφθη τη στιγμή που πήγε με πλαστά χαρτιά να την «κοπανήσει» στη Βουλγαρία απο τους Κήπους του Έβρου και είχε εμπλακεί σε μια σκληρή ληστεία στις 7 Μαρτίου στην περιοχή του Πικερμίου. 

Μπορεί τα πρώτα αποτελέσματα να μην τον συνδέουν με το φονικό στα Γλυκά Νερά όμως οι αστυνομικοί θέλουν μέσω της επαφής να διαπιστώσουν αν έχει οποιαδηποτε σχέση ή αν γνωρίζει κάτι για τα όσα φρικτά συνέβησαν στη σοφίτα της οδού Παναγούλη. Άλλωστε, ο συλληφθείς είχε εναν περίεργο ρόλο στη γεωργιανή μαφία καθώς φέρεται να στρατολογούσε και να συντόνιζε άτομα σε ληστρικές επιδρομές.

Τέλος, οι έρευνες της Ασφάλειας έχουν επεκταθεί πλέον και εκτός Αθηνών, σε Κόρινθο, Χαλκίδα και Βοιωτία και σε συγκεκριμένους χώρους με στόχο συγκεκριμένους σεσημασμένους ληστές που συνηθίζουν μετά τις εισβολές να βρίσκουν καταφύγιο σε σημεία που έχουν στοχοποιήσει οι αστυνομικοί...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: