17.5.21

Κρούση της ΑΕΚ για Σεργκέι Ρεμπρόφ!...


Αν και τίποτα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε σχέση με το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, ούτε καν το οριστικό τέλος του Μανόλο Χιμένεθ, είναι αναμφισβήτητο μέσα από το ρεπορτάζ, πως στην Ένωση τα τελευταία 24ωρα ειδικότερα, έχουν γίνει κινήσεις σε... συγκεκριμένη κατεύθυνση για το θέμα του προπονητή. 

Για κάποιες από αυτές μάλιστα, περιμένουν άμεσα απάντηση τουλάχιστον σε επίπεδο θετικής ανταπόκρισης στην κρούση της ΑΕΚ, για να ξεκινήσουν πιο λεπτομερείς κουβέντες.

Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν είναι περισσότερες από δύο τρεις στην παρούσα φάση και μια από αυτές σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, είναι του Ουκρανού Σεργκέι Ρεμπρόφ.
 
Ο 47χρονος πρώην διεθνής επιθετικός με την μεγάλη καριέρα στην Ντιναμό Κιέβου και το πέρασμα κι από την Premier League με Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, βρίσκεται στον πάγκο της ουγγρικής Φερεντσβάρος, την οποία έχει οδηγήσει σε τρεις σερί κατακτήσεις τίτλων. Αποκορύφωμα η φετινή σεζόν, στην οποία εκτός από το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά μάλιστα από τον δεύτερο, κατάφερε να την οδηγήσει και στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά σε 25 χρόνια και μάλιστα μετά από τέσσερις προκριματικούς! Έβγαλε έξω Τζουργκάρντεν, Σέλτικ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μόλντε.

Την καριέρα του στους πάγκους την ξεκίνησε στην Ντιναμό Κιέβου, με την οποία κατέκτησε από το 2014 ως το 2017 δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και ένα ουκρανικό Super Cup.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ουγγαρία, για αδιευκρίνιστους λόγους, οι σχέσεις του Ρεμπρόφ αυτή τη στιγμή με την διοίκηση της Φερεντσβάρος δεν είναι καλές. Και μάλιστα δεν το έχει κρύψει και ο ίδιος με δηλώσεις του ακόμη και μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Με τις οποίες τονίζει πως δεν μπορεί να κατανοήσει ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και πως σίγουρα υπάρχουν αυτή τη στιγμή παρεξηγήσεις με την διοίκηση του συλλόγου. Τελευταία ρεπορτάζ στην Ουγγαρία, θέλουν την διοίκηση της Φερεντσβάρος να έχει έρθει σε επαφή με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, για να διαδεχθεί τον Ρεμπρόφ, που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022. 

Ο Ρεμπρόφ από την άλλη, όπως είπαμε και πριν έχει παραδεχθεί δημόσια πως υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο εν ισχύ συμβόλαιο του. «Υπάρχουν συγκεκριμένες παρεξηγήσεις και πάντα έλεγα πως η δουλειά του προπονητή είναι πολύ πιο απρόβλεπτη από αυτή του ποδοσφαιριστή. Δεν ξέρεις τι σε περιμένει αύριο. Ειδικά όταν υπάρχουν συγκεκριμένες παρεξηγήσεις με τον σύλλογο σου. Την ίδια στιγμή έχω ένα συμβόλαιο σε ισχύ με την Φερεντσβάρος και προς το παρόν είμαι προπονητής της», τόνισε σε δηλώσεις του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το δεδομένο είναι πως από την ΑΕΚ έχει γίνει κρούση προς την πλευρά του Ουκρανού τεχνικού. Και είναι αυτή τη στιγμή μέσα στις κύριες περιπτώσεις για τις οποίες θα ήθελαν να έχουν άμεσα εικόνα στην Ένωση για το αν μπορούν να προχωρήσουν και υπό ποιες προϋποθέσεις...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: