13.5.21

Ο Βορίδης… ζορίζεται...


Θυμάστε το περίφημο υπουργικό συμβούλιο όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης είχαν συγκρουστεί για τη φαρμακευτική κάνναβη; 

Φαίνεται ότι ακόμη και τώρα, που ο υπουργός Ανάπτυξης δηλώνει ότι η ΝΔ έκανε λάθος που δεν στήριξε τις πρωτοβουλίες του... ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα το 2018, ο υπουργός Εσωτερικών δεν μπορεί να αποδεχθεί την στροφή στην κυβερνητική πολιτική επί του θέματος. 

Μάλιστα, χθες, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Μάκης Βορίδης μόλις και μετά βίας κατάφερε να κρύψει τις αντιρρήσεις του, καθώς κράτησε σαφείς αποστάσεις και αρνήθηκε να σχολιάσει, επικαλούμενος την προσήλωσή του στην συλλογική λειτουργία της κυβέρνησης. 

«Εγώ έχω εκφράσει τις απόψεις μου στο υπουργικό συμβούλιο, δεσμεύομαι από τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου και δεν σχολιάζω αποφάσεις και τοποθετήσεις συναδέλφων», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «η συζήτηση είναι ασχολίαστη». 

«Εγώ σέβομαι τις αποφάσεις και την συλλογικότητα του υπουργικού συμβουλίου», κατέληξε ο Μάκης Βορίδης, μην καταφέρνοντας να κρύψει ότι… ζορίζεται...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: