7.5.21

Περνάει δύσκολα ο Λαγός...


«Δεν με αφήνουν να παραγγείλω από την καντίνα»...

Μπορεί ο Γιάννης Λαγός να βρίσκεται στις φυλακές Βελγίου λιγότερο από 10 ημέρες αλλά όπως φαίνεται ζορίζεται. Ο καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκιση ναζί παραπονιέται για τις συνθήκες κράτησης και... διαμαρτύρεται μέσω ηχητικού που δημοσίευσε στο Youtube.

«Βρίσκομαι σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι "Αλλάχ Ακμπάρ" και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία» αναφέρει ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης.

«Νερό δεν μπορούμε να πιούμε από μπουκάλι, δεν έχουμε ποτήρι και αναγκαζόμαστε να πιούμε από τη βρύση που υπάρχει μέσα στην τουαλέτα. Δεν έχω μαξιλάρι, δεν είχα καθαρά ρούχα για επτά ημέρες. Δεν μου έχουν επιτρέψει να παραγγείλω ούτε ένα αντικείμενο από την καντίνα προκειμένου να έχω κάτι να φάω ή να πιώ» συνεχίζει παραπονούμενος.

«Δεν μου είχαν επιτρέψει πάνω από 6 μέρες τώρα να βάλω χρήματα στο κινητό τηλέφωνο για να έχω μια επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους» σημειώνει ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος δεν παραλείπει να αναφέρει ότι αυτά τα λέει ότι για να τον «λυπηθούν» αλλά για «να γίνουν γνωστά».

Μέσα σε όλα αυτά, εντείνεται η φημολογία στις Βρυξέλλες που θέλει τον Λαγό να ζητά πλέον μόνος του να εκδοθεί στην Ελλάδα...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: