17.5.21

Ας του γυρίσει τα χρήματα η Ν.Δ. (όπλο έχει, δεν χρειάζεται)...



BINTEO...
Θα έχετε ακούσει υποθέτω για τον επιχειρηματία Πάρη Κομνηνό στην Εκάλη, που τον έκλεψαν προ ημερών  παίρνοντάς του από το σπίτι του 120.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ. Γερή μπάζα και, όπως είπε ο ίδιος, όλα έγιναν μέσα σε μόλις έξι λεπτά.

Ελληνοαμερικάνος είναι ο άνθρωπος και... βγήκε να μιλήσει στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» σήμερα το πρωί. Και μας φλόμωσε στις... προοδευτικές ιδέες. «Έχω γεννηθεί στην Βιρτζίνια, έχω μεγαλώσει με όπλα. Στον κήπο μου στην Αμερική, όταν έμπαινε κάποιος έβγαζα το όπλο μου και τον πυροβόλαγα», είπε! Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Αν ήξερε αυτός που μπαίνει σπίτι μου ότι μπορεί να κάνω χρήση όπλου θα ήταν διαφορετικά». Θέλει να πάρουμε τα όπλα ο κύριος από την Βιρτζίνια, από το Virginia (με αμερικάνικη προφορά)!

Και τι έγινε που τον λήστεψαν τώρα, βγήκε να μας πει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερα: «επί ΣΥΡΙΖΑ γινόταν χαμός στην Εκάλη, χαμός. Υπήρχαν επιθέσεις με καλάσνικοφ εδώ δίπλα. Γινόντουσαν επιθέσεις μέρα-μεσημέρι, απογεύματα. Αυτά δεν έχουν ακουστεί, δεν ξέρω τον λόγο. Τώρα έχουν περιοριστεί» είπε ο κ. Κομνηνός.

Πιστεύω πως θα ευχαριστεί τον Θεό που έχουμε Νέα Δημοκρατία τώρα και όχι ΣΥΡΙΖΑ και, έτσι, ο κ. Κομνηνός νιώθει και είναι πιο ασφαλής. Με 130 χιλιάρικα λιγότερα βέβαια. Και χωρίς κοσμήματα (δείτε βίντεο ΕΔΩ).

Και ας τον ακούσει κάποιος στη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσουν νόμο ώστε όσοι κατέχουν όπλο, όπως ο ίδιος, να έχουν δικαίωμα χρήσης. Το ζητάει ο άνθρωπος, να αλλάξει το πλαίσιο, να μπορούν να πυροβολούν. Θα μειωθεί η εγκληματικότητα στο μισό πιστεύει ο κ. Κομνηνός.

Και μετά αναρωτιόμασταν γιατί του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ... 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: