15.5.21

Είδαν το πρόσωπο του δολοφόνου στα Γλυκά Νερά...



Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια γύρω απ' το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό των δραστών, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, η 20χρονη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της είδαν το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς... κάποια στιγμή του έπεσε  στο λαιμό η μπαλακλάβα, με την οποία είχε καλύψει το πρόσωπό του.

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν  ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να κατέθεσε πως ο δολοφόνος ήταν εως 30 ετών, μελαμψός, με 1,72 υψος και με περιττά κιλά.

Ο 32χρονος φέρεται επίσης να περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Όπως είπε, ο δολοφόνος δεν  μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά  μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον σύζυγο του θύματος.

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, κάτι που θα γίνει και τις επόμενες ημέρες. Ο 32χρονος πιλότος δηλώνει σίγουρος πως όταν ηρεμήσει και δει κι άλλες φωτογραφίες θα μπορέσει να αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του, εφόσον βέβαια είναι σεσημασμένος.

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στον χώρο.

Επίσης, εκτιμούν ότι οι δράστες έχουν «προϊστορία» στις ληστείες, ότι ακολουθούσαν συγκεκριμένο μοτίβο δράσης (modus operandi) και ότι λόγω της πείρας τους ήταν συναισθηματικά αποσυνδεδεμένοι από τα θύματά τους, με συνέπεια να τους συμπεριφέρονται με ιδιαίτερη βιαιότητα.

Τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών έχουν επικηρύξει με το ποσό των 300.000 ευρώ τους δράστες της φρικτής δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: