14.5.21

«Αφήστε το στη Μαριλίζα»...


Εξαιρετικά ικανοποιημένα εμφανίζονται σε συνομιλητές τους όλα τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για τον τρόπο που η τομεάρχης Εργασίας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου «σηκώνει στις πλάτες της» την πολιτική αντιπαράθεση για τα εργασιακά. 

Η Ξενογιαννακοπούλου, που... γενικώς προσέχει τις δημόσιες εμφανίσεις της, τώρα έχει πυκνώσει τις παρεμβάσεις της και εξηγεί με πολύ απλά επιχειρήματα πώς ακριβώς το νομοσχέδιο Χατζηδάκη τα… τινάζει όλα στον αέρα. 

Το ενδιαφέρον είναι πως η ίδια απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και όχι με τρόπο τυπικό -δηλαδή δεν λέει απλώς τη «γραμμή», αλλά εξηγεί λέξη προς λέξη και βήμα-βήμα πώς τεκμαίρονται οι βαριές κατηγορίες που προσάπτει η ίδια και ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Εργασίας. 

Μάλιστα, συνομιλητές του Neo στην Κουμουνδούρου αισθάνονται… ήσυχοι επειδή το συγκεκριμένο θέμα το έχει αναλάβει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, καθώς ξέρει να δίνει τη μάχη, να «εκλαϊκεύει» τα επιχειρήματα και να μην αφήνει σε χλωρό κλαρί τον αρμόδιο υπουργό. Η φράση, μάλιστα, «μακάρι να είχαμε κι άλλα στελέχη σαν τη Μαριλίζα» έχει αρχίσει να ακούγεται πολύ συχνά στην Κουμουνδούρου…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: