13.5.21

Ο τρελό-Βαλμπουενά...


...και άλλες 'πύρινες' φωτογραφίες από τη φιέστα του Ολυμπιακού...

ΒΙΝΤΕΟ

Η τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώνεται όπως ακριβώς ξεκίνησε: με τον Ολυμπιακό στο θρόνο του πρωταθλητή της Super League Interwetten. Για δεύτερη σερί χρονιά και 46η φορά από την καθιέρωση της... πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το πολύ ωραίο γκολ του Γιώργου Μασούρα και το 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου ήταν η κορυφή της πυραμίδας για μια ηγεμονική πορεία που ελάχιστα αμφισβητήθηκε από τους ανταγωνιστές των 'ερυθρόλευκων' στη διάρκεια των οκτώ μηνών που μεσολάβησαν από την πρώτη σέντρα στις 18 Σεπτεμβρίου. 



Δελφίνοι του στέμματος υπήρχαν στην αρχή, αλλά πολύ γρήγορα τέθηκαν εκτός διεκδίκησης των κεκτημένων των Πειραιωτών. Το παιχνίδι της Κυριακής στη Λεωφόρο θα έχει χαρακτήρα γοήτρου και μόνο, περισσότερο προεργασίας για τον τελικό του κυπέλλου, το Σάββατο 22 Μαΐου.

Η στέψη των Πρωταθλητών και τα επινίκια έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης (12/5) στο 'άντρο' του Ολυμπιακού. Όχι όπως αρμόζει σε τέτοιες γιορτινές περιστάσεις. Σε άδειο φόντο και άνευ φυσικού ήχου από την εξέδρα. Με τον κόσμο να έχει αγοράσει εικονικό εισιτήριο μέσω διαδικτύου και εκατοντάδες φιλάθλους να μαζεύονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου - όχι εντός αυτού για να δηλώσουν την παρουσία τους.



Τουλάχιστον ο Πέδρο Μαρτίνς, οι ποδοσφαιριστές του (πλην του Ουσεϊνού Μπα που έλειπε) και στα στελέχη του Ολυμπιακού απόλαυσαν με την ψυχή τους, με πρώτο απ' όλα τον αιώνια έφηβο και τρομερά κεφάτο Ματιέ Βαλμπουενά που έδωσε προσωπικό show, την καθεμιά από τις στιγμές. 


Στιγμές που άλλοι τις έχουν βιώσει ξανά κι άλλοι για πρώτη. Στιγμές που σε κάθε περίπτωση χαράσσονται στη μνήμη, διότι πάντα είναι μοναδικές και κάθε φορά εντελώς διαφορετικές. Οι φωτογραφίες από τη Eurokinissi εξέπεμψαν όλη αυτή τη λάβα που ξεχύθηκε με ορμή από το 'ηφαίστειο' του Φαλήρου...


contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: