14.5.21

Τρόμος στη ΝΔ...


Η προαναγγελία και μόνο ότι την ερχόμενη εβδομάδα τρεις τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά κατά της γενικής γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, προκάλεσε delirium tremens στους.. βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην  Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο Παύλος Πολάκης κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής περιέγραψε ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για τη Σοφία Νικολάου «είναι τόσα πολλά που για να μεταφερθούν, θέλουν καροτσάκι» και ότι η μηνυτήρια αναφορά αποτελείται από 92 σελίδες.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι «μόνο η διαφορά τιμής στις 15 από τις 40 συνολικά απευθείας αναθέσεις που έκανε η κ. Νικολάου, υπολογίζεται σε 2 εκατ. 200 χιλιάδες ευρώ».

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου ο οποίος ζήτησε σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας. Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, που έκανε λόγο  για στοχοποίηση της Σοφίας Νικολάου λέγοντας ότι «ξεβόλεψε πολλά συστήματα». 

Και την επίθεση ολοκλήρωσε ο Θάνος Πλεύρης υποστηρίζοντας ότι «Χαίρομαι που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της κ. Νικολάου, διότι η λάσπη μένει, ενώ οι μηνυτήριες αναφορές ελέγχονται»...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: