12.5.21

Φιλιππίδης: Οι καταγγελίες με τις λεπτομερείς περιγραφές...


...και η μάρτυρας που είναι στο πλευρό του...

Για έναν βιασμό και οι δύο απόπειρες βιασμού κατηγορείται ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε όσα του αποδίδονται από τις τρεις συναδέλφους του.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκαν οι τρεις... καταγγέλλουσες, αλλά και μάρτυρες που υπέδειξαν οι ίδιες σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν όσα υποστηρίζουν.

Η γυναίκα που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό φέρεται να κατέθεσε ότι συναντήθηκε με τον ηθοποιό στο θέατρο «Ήβη», το 2008, για μία επαγγελματική συνεργασία, ωστόσο, όπως ανέφερε, εκείνος της επιτέθηκε. Αρχικά, η ηθοποιός κατέθεσε ότι πρόκειται για μία υπόθεση απόπειρας βιασμού, αλλά ο εισαγγελικός λειτουργός αναβάθμισε το αδίκημα σε τετελεσμένη πράξη, καθώς οι περιγραφές τείνουν περισσότερο στη διάπραξη του αδικήματος του βιασμού, ακόμη κι αν δεν έλαβε χώρα αυτή καθαυτή η σεξουαλική πράξη.

Όσο για τις δύο απόπειρες βιασμού, η πρώτη καταγγέλλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι έγινε το 2010 όταν πήγε στο καμαρίνι του ηθοποιού προκειμένου να συζητήσουν για ένα ρόλο.

Η δεύτερη καταγγελία αφορά σε περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το 2014 με την καταγγέλλουσα να καταθέτει ότι συναντήθηκε με τον ηθοποιό σε μία καφετέρια προκειμένου να συζητήσουν για επαγγελματικό ζήτημα και στη συνέχεια, εκείνος προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της. 

Η καταγγέλλουσα δέχθηκε, αλλά όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο του, εκείνος -σύμφωνα με την κατάθεση της- δεν την μετέφερε σπίτι της, αλλά σε ένα στενό στο Ψυχικό, όπου επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά χωρίς να τα καταφέρει.

Τέλος, ο εισαγγελέας φέρεται να εξέτασε και μια μάρτυρα η οποία προτάθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς θεωρεί κομβικής σημασίας την μαρτυρία της. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γυναίκα στενή συνεργάτιδα του ηθοποιού η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση της περιέγραψε τη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό, τον χαρακτήρα του και τις επαγγελματικές του σχέσεις...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: