14.5.21

Η Αλόννησος αποχαιρετά την Καρολάιν...


Με το μωρό στην αγκαλιά ο σύζυγός της...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα στην 20χρονη Καρολάιν οι γονείς, ο άνδρας της ζωής της, οι συμμαθητές της και όλοι οι φίλοι της. Ηδη, στην εκκλησία όπου έχει μεταφερθεί η σορός της νεαρής μητέρας, συζύγου, κόρης, αγαπημένης φίλης συγκεντρώνονται κάτοικοι της Αλοννήσου. 

Ντυμένοι στα... μαύρα οι περισσότεροι, με λουλούδια στα χέρια τιμούν τη μνήμη της κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, με τους δολοφόνους της να έχουν πρώτα ακινητοποιήσει τον σύζυγό της και να την έχουν απειλήσει με τη ζωή της 11 μηνών κορούλας της, της Λυδίας.


Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο τραγικός σύζυγος, έφτασε με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται ως πιλότος, ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τη Λυδία τους. 


Σε λίγη ώρα, στις 3 το μεσημέρι ο 32χρονος άνδρας θα αποχαιρετίσει τη γυναίκα της ζωής του στον τόπο όπου γνωρίσθηκαν και αγαπήθηκαν. 


Ηταν η μητέρα της, η Σουζάν που συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ο πατέρας του κοριτσιού αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που τον κρατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι τους...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: