12.5.21

Άρχισαν οι αντιδράσεις για το εργασιακό...


Πόλος έλξης το “Survivor” του ΣΚΑΪ. Είναι το reality πρόγραμμα που πετυχαίνει υψηλές τηλεθεάσεις και ταυτόχρονα εξασφαλίσει εισόδημα και φήμη στους συμμετέχοντες. Σε... τέτοιο σημείο που οι θέσεις συμμετοχής να συνιστούν από μόνες τους έπαθλο. 

Οι παίκτες του “Survivor” υπογράφοντας το συμβόλαιό τους για να λάβουν μέρος στο παιχνίδι, γνωρίζουν πως δεν υπάρχει η ημερομηνία λήξης, καθώς αυτή εξαρτάται από την απήχηση του τηλεοπτικού προγράμματος. Όσο καλύτερα πάει το “Survivor”, τόσα περισσότερα κερδίζουν όλοι σε χρόνο συμμετοχής και χρήματα.

Κάθε ένας από τους παίκτες πληρώνεται αδρά για τη συμμετοχή τους και κανείς, δεν τους έχει …αλυσοδέσει! Όποιος επιθυμεί  να  αποχωρήσει, για να αξιοποιήσει την τηλεοπτική φήμη που έχει αποκτήσει, το πράττει με δική του ευθύνη και επιλογή.

Το μυαλό του παιχνιδιού είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ένας σοβαρός  παραγωγός προγραμμάτων, ο οποίος με την παρουσία του έχει αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού και είναι σε θέση να καλύψει τα όποια κενά προκύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: