17.5.21

Αιχμές κατά της κυβέρνησης από Κύρτσο - Κουμουτσάκο...


Είναι γνωστό τοις πάσι ότι κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της ΝΔ κατ’ ιδίαν και χαμηλοφώνως, προς το παρόν, εκτοξεύουν βολές κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μια και βλέπουν το μητσοτακικό δόγμα «νόμος και τάξη» να... καταρρέει από την αύξηση της εγκληματικότητας.

Να, όμως, που ένας βουλευτής και ένας ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρατήθηκαν και με αναρτήσεις τους στα social media, άφησαν αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Οι αναρτήσεις έγιναν μετά το νέο δολοφονικό χτύπημα στη Μεταμόρφωση όπου 58χρονος εκτελέστηκε στο δρόμο από αγνώστους. Ο   Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται δημοσίως ιδιαίτερα επικριτικός για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, πέταξε το «καρφί» του και για την εγκληματικότητα σημειώνοντας ότι «η κατάσταση έχει ξεφύγει».


Έγραψε συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και στη Μεταμόρφωση με εν ψυχρώ δολοφονία με τη μέθοδο εξόντωσης του Καραιβάζ. Άνω Καλαμάκι, Ζάκυνθος ,Γλυκά Νερά, Μεταμόρφωση.
Η ΕΛΑΣ δεν προλαβαίνει το οργανωμένο και το σκληρό έγκλημα. Επιβάλλονται διαφορετικές αναλύσεις και μέθοδοι. Η κατάσταση ξεφεύγει».

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος πέταξε την μπηχτή του πιο κομψά, μιλώντας, όμως, για «μάστιγα».


«Αυτή η κατάσταση με το αλλεπάλληλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών του οργανωμένου εγκλήματος στους δρόμους των πόλεών μας εξελίσσεται σε μάστιγα. Είμαι βέβαιος ότι η Κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρέπει», σημείωσε...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: