12.5.21

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση...


Επνιξαν με τα χέρια την 20χρονη...

Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος της 20χρονης Καρολίνας στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας - νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και την οποία διενήργησε ιατροδικαστής... της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών.

Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την δολοφονία της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά και της ληστείας στο σπίτι της ίδιας και του συζύγου της τα ξημερώματα της Τρίτης. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινωνία, ενώ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη, επικηρύχτηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες.

Τα λάθη που έκαναν οι άνθρωποι που μπήκαν στο σπίτι είναι αυτά που θα προδώσουν την ταυτότητά τους, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV η Μίνα Καραμήτρου. Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες έμειναν πολλή ώρα στο σπίτι, πάλεψαν με το θύμα, δεν υπολόγισαν ότι άφησαν πίσω τους στοιχεία και έψαξαν με μανία για να βρουν τα λεφτά.

Ωστόσο, η έρευνα από τις ομάδες που ασχολούνται με την υπόθεση αλλά και η τεχνολογία αναμένεται να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που ευθύνονται για την αποτρόπαια πράξη. Οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για σεσημασμένους ληστές και μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κι άλλες φορές μπει σε σπίτια ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα. 

Σε όλα τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει δοθεί εντολή να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με την υπόθεση εστιάζοντας στο DNA που μπορεί να οδηγήσει στα χνάρια των δραστών. Ξεκάθαρο θεωρείται και από την ΕΛ.ΑΣ πως η επιλογή του σπιτιού δεν ήταν τυχαία και πως οι δολοφόνοι είχαν πληροφορίες για την οικογένεια. 

Σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου, η βαρβαρότητα της πράξης τους αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι δράστες προχώρησαν στο έγκλημα παρά το γεγονός πως ο άνδρας του σπιτιού δεν αντιστάθηκε και τους είπε από την αρχή πού βρίσκονταν τα χρήματα...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: