8.5.21

Πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία σημερα...


Για σήμερα, Σάββατο, σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι... τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια με τοπικές μπόρες το απόγευμα στα βορειοανατολικά. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες στα ανατολικά και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Βαθμιαία από τα δυτικά θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι που από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο, θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 με 7 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 30 με 32 στο Αιγαίο και την Κρήτη τους 28 βαθμούς Κελσίου

  Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: