8.5.21

Τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο ο 22χρονος...

 

Κρατούμενος θα παραμείνει έως την Δευτέρα ο 22χρονος ο οποίος έχει καταγραφεί σε βίντεο να ακολουθεί κοπέλα μέχρι την πόρτα του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και να επιχειρεί να μπει στην πολυκατοικία, έχοντας... στο μεταξύ σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο διέταξε την κράτηση του 22χρονου, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.


Με κλάματα στο δικαστήριο η μητέρα του κατηγορουμένου επιχείρησε να πείσει τον δικαστή ότι ο γιος της δεν θα διαφύγει και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

«Είμαι συντετριμμένη» δήλωσε η μάρτυρας η οποία τόνισε στο δικαστήριο ότι είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με έφηβους. «Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής επίσης» είπε η γυναίκα αναφέροντας ακόμη πως τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της είναι κοντά στα παιδιά τους. Όπως ανέφερε: «Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει».

Ο ίδιος ο 22χρονος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, δηλώνοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για εμένα και για την οικογένεια μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: