17.4.21

Υπόθεση Βαλυράκη: «Ρίχνουν» το σύστημα I2 στις έρευνες...



... για την ψηφιακή επεξεργασία των δεδομένων...
Το σούπερ σύστημα I2 (Ιntelligence 2) επιστρατεύει η ειδική ομάδα των αξιωματικών του Λιμενικού στις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης Σήφη Βαλυράκη.

Όπως αποκαλύπτει το... protothema.gr, η ομάδα των αξιωματικών που χειρίζεται την υπόθεση και μετά απο την εντολή της Εισαγγελιας Χαλκίδας
για συνεχόμενες άρσεις, έχει ήδη συγκεντρώσει έναν σημαντικό όγκο στοιχείων τα οποία με τη βοήθεια του εξελιγμένου λογισμικού θα επεξεργαστούν και μέσω του ειδικού αλγόριθμου θα αναζητηθούν οι συνδέσεις που υπάρχουν.

Οι πληροφορίες λένε οτι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις ενώ τις έρευνες στο κομμάτι που αφορά στην ψηφιακή επεξεργασία των δεδομένων και το Ι2 παρακολουθεί στενά ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και «μάστερ των ηλεκτρονικών», πρόεδρος του CSII κ. Μανώλης Σφακιανάκης
.

Την ίδια ώρα, νέότερες πληροφορίες που αξιολογουνται ως άκρως σοβαρές αναφέρουν ότι την ώρα που οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογενειας πραγματοποιούσαν πριν δύο ημέρες έρευνες στην περιοχή, ένα μυστηριώδες μαύρο τζιπ παρακολουθούσε και κατέγραφε τις κινήσεις τους. Αυτό που μενει πλέον να διαπιστωθεί είναι ποιοί ήταν αυτοι που παρακοκουθούσαν και για ποιο λόγο προέβησαν σε αυτή την ενέργεια.


Το «μάτι» της οικογένειας Βαλυράκη στις έρευνες κ. Μανώλης Σφακιανάκης

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: