16.4.21

«Όχι» Φώφης σε «πασαρέλα» υποψηφίων αρχηγών...


Να μην τροφοδοτείται κλίμα εσωστρέφειας γύρω από τα εσωκομματικά του ΚΙΝ.ΑΛΛ.,  ζήτησε η Φώφη Γεννηματά κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το μεσημέρι της Παρασκευής, μομφή την οποία απηύθυνε σε κάποιους από τους... υποψηφίους, λέγοντας ότι με τη στάση τους αυτή εκτίθενται.

«Τέτοιες επιλογές εξυπηρετούν μόνο τα σχέδια των πολιτικών μας αντιπάλων», τόνισε χαρακτηριστικά στην αρχική της εισήγηση, επισημαίνοντας ότι «όποιος συναρτά τις εξελίξεις με τον εαυτό του δεν προσφέρει θετικές υπηρεσίες».

Η επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη δήλωσε ότι τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί, όπως έχει συμφωνηθεί, η Κεντρική Επιτροπή που θα καθορίσει τους όρους της διαδικασίας «με πλήρη διαφάνεια» και γνώμονα την ευρεία συμμετοχή μελών και φίλων. «Μέχρι τότε να μην ξοδέψουμε χρόνο και ενέργεια σε προσωπικούς διαγκωνισμούς και πασαρέλα υποψηφιοτήτων», κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν την ηγεσία, αφήνοντας αιχμές αλλά και δίνοντας διαβεβαιώσεις για τη διαδικασία εκλογής αρχηγού, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί ως το τέλος του 2021. 

Δημήτρης Κουκλουμπέρης

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: