13.4.21

Γιατί… «αναθάρρησαν» οι «καραμανλικοί»...


Στο παρελθόν ο Κώστας Καραμανλής έχει δεχθεί πολλές πιέσεις και εισηγήσεις από δικούς του ανθρώπους να… μην αφήνει τα στελέχη της «καραμανλικής» πτέρυγας χωρίς στήριξη. 

Γιατί είναι αλήθεια ότι ο πρώην πρωθυπουργός, αν και τού έχουν υποβληθεί πολλά αιτήματα από... πολλούς «καραμανλικούς» για να μεσολαβήσει και να διεκδικήσει πράματα, έδινε πάντα σε όλους την ίδια απάντηση: 

«δεν κάνω παζάρια με κανέναν», τούς έλεγε. Ωστόσο, φαίνεται ότι ειδικά στον τελευταίο ανασχηματισμό, το ποτήρι ξεχείλισε όχι μόνο γενικώς για την «καραμανλική» πτέρυγα, αλλά και για τον ίδιο. Βλέπετε, στις πρόσφατες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη εξοβελίστηκαν πλήρως οι «καραμανλικοί» ενώ ακόμη και όσοι ήταν στην αναμονή, αποδείχθηκε ότι… θα περιμένουν πολύ: 

για παράδειγμα, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος δεν μπήκε στην κυβέρνηση, ενώ ο πρωθυπουργός αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου και στον, επίσης εμβληματικό «καραμανλικό», Γιώργο Κουμουτσάκο. 

Ως εκ τούτου, τώρα που ο Κώστας Καραμανλής δείχνει αποφασισμένος να ξαναμπεί στο παιχνίδι αποφεύγοντας να υπερψηφίσει τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία, οι «καραμανλικοί» έχουν… αναθαρρήσει, ελπίζοντας ότι τώρα που ο πρώην πρωθυπουργός κάνει αισθητή την παρουσία του, δε θα βρεθούν εκ νέου εκτός νυμφώνος...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: