14.4.21

Το είχε στο… «συρτάρι» το «νομοσχέδιο της Τζάκρη»...


Μπορεί ο Μάκης Βορίδης να ισχυρίζεται εδώ και δύο ημέρες πως όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη στον «Εθνικό Κήρυκα» συνέγραψε ένα μίνι νομοσχέδιο μέσα σε… ένα σαββατοκύριακο ώστε να άρει τους περιορισμούς στην ψήφο των αποδήμων από τον... τόπο κατοικίας τους, όμως ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο υπουργός Εσωτερικών είχε στο… συρτάρι το νομοσχέδιο για σχεδόν έναν μήνα. 

Πέραν του ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 22 Μαρτίου, είχε προαναγγείλει, μιλώντας με ομογενείς στη Λατινική Αμερική, ότι θα επανεξετάσει το νομοσχέδιο που είχε ψηφιστεί επί Θεοδωρικάκου, ο υπουργός Εσωτερικών είχε λάβει εντολή από τον πρωθυπουργό να έχει έτοιμο νομοθέτημα για άρση των περιορισμών προς… πάσαν χρήσιν. 

Ο Βορίδης είχε όντως καταρτίσει το κείμενο που συζητείται στη Βουλή και απλώς, η Τζάκρη έδωσε την καλύτερη αφορμή ώστε να συνεννοηθεί ο υπουργός Εσωτερικών με τον πρωθυπουργό να φέρουν στην Βουλή το εν λόγω νομοσχέδιο -κι αυτό όχι με στόχο να διευκολυνθούν οι απόδημοι, αλλά να… εκτεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια τους...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: