12.4.21

Τι απαντά ο Μαυρίδης για τον «Φιλελεύθερο»...


...και τη δημιουργία του στο γραφείο του Μητσοτάκη...

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Θανάσης Μαυρίδης δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο «Φιλελεύθερος» που πλέον έχει αναστείλει τη λειτουργία του, φτιάχτηκε στο γραφείο του Μητσοτάκη με τη συνδρομή της εταιρίας V&O. Όπως... γράφει στο liberal.gr πρόκειται για αποκλειστικά δικό του δημιούργημα...

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος». Ο εκνευρισμός διαφόρων παρατρεχάμενων είναι εμφανής και αναζητούν σανίδα σωτηρίας σε μυθεύματα. 

Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και υποστηρίζουν ότι ο Φιλελεύθερος «κτίστηκε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εταιρεία V&O και ότι κόστισε μερικά εκατομμύρια. Ευρώ, βεβαίως – βεβαίως. Ουδέν μεγαλύτερο ψέμα. 

Ο Φιλελεύθερος βγήκε με δικά μου χρήματα. Όταν οι πόροι αυτοί εξαντλήθηκαν προτίμησα να αναστείλω την έκδοση, προκειμένου να μην οφείλω ούτε ένα ευρώ σε εργαζόμενους, κράτος και προμηθευτές. Εύχομαι να μπορούν και άλλοι να υποστηρίξουν το ίδιο. 

Ο Φιλελεύθερος έκλεισε με χαμηλή, πράγματι, κυκλοφορία. Αλλά πραγματική. Ελπίζω η έρευνα Λιανού να αποδείξει ότι οι κυκλοφορίες άλλων είναι και εκείνες που αναγράφονται στις επίσημες ανακοινώσεις. Για το καλό του Τύπου…

Θανάσης Μαυρίδης»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: