1.3.21

Ερχεται το Megaflix...


Nέα πλατφόρμα για την ταινιοθήκη του Mega...

Σε τροχιά ανάπτυξης του περιεχομένου του και σε υβριδική πλατφόρμα εισέρχεται το Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κανάλι της Συγγρού γίνονται σκέψεις για τη δημιουργία μιας εναλλακτικής πλατφόρμας για on... demand παρακολούθηση του περιεχομένου του σταθμού με την κωδική ονομασία Megaflix. 

Στόχος είναι να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ταινιοθήκη του παλαιού Mega, την οποία εξασφάλισε η Αlter Ego σε πλειστηριασμό έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ. 

Στο Megaflix θα «ανεβαίνουν» όλα τα τρέχοντα επεισόδια και το περιεχόμενο που παράγει ο σταθμός, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και σε πολλές σειρές από την πλούσια ταινιοθήκη του παλαιού Mega. 

Το σχέδιο για τη δημιουργία πλατφόρμας είναι ακόμα σε πρωτόλειο στάδιο και αναμένεται να αποκρυσταλλωθεί με μεγαλύτερη σαφήνεια τους επόμενους μήνες, ώστε να μπουν και οικονομικά δεδομένα στην εξίσωση. 

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι συνδρομητική υπηρεσία στα πρότυπα του Netflix ή ελεύθερη με πρόσβαση από το κόκκινο κουμπί, όπως το ERTflix...

reallife

Δεν υπάρχουν σχόλια: