9.3.21

Αστυνομικός χαστούκισε γυναίκα!...


ΒΙΝΤΕΟ...
To χαστούκι ενός αστυνομικού σε μία κοπέλα, που διαμαρτύρεται για προσαγωγές, κατέγραψε ο φακός του τηλεοπτικού σταθμού Κontra, με τον ρεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο να μεταφέρει ότι την υβρίζει κιόλας. 
Οι... αστυνομικοί αμέσως μετά αποχωρούν από το σημείο.

Στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού κόντρα φαίνεται ότι εν μέσω έντασης μεταξύ των δημοσιογράφων και των αστυνομικών δυνάμεων ένας από αυτούς χαστουκίζει μία γυναίκα που διαμαρτύρεται, ενώ αμέσως μετά ο ίδιος μαζί με έναν συνάδερφό του απομακρύνονται από το σημείο.

«Εμείς καταγράφαμε τη σύλληψη. Από εκεί και πέρα υπήρχε μία προσπάθεια να απομακρυνθούμε από το σημείο. Ειλικρινά αν δεν υπήρχαν οι κάμερες να καταγράφουν τις συλλήψεις, δεν ξέρω ποια θα ήταν η εικόνα. Ήταν εκδικητικός ο τρόπος με τον οποίον αντιμετώπισε η αστυνομία όσους συνέλαβε μετά από κάποιο σημείο. Κι αυτό το καταγράψαμε είναι αυτό που κατεγράφη από τον τηλεοπτικό φακό» μεταφέρει ο ρεπόρτερ, ενώ σχετικά με το χαστούκι του αστυνομικού προσθέτει ότι «και την υβρίζει, αν ακουγόταν ο φυσικός ήχος φαίνεται ότι τη υβρίζει».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: