1.3.21

Κορυφώνονται οι «λιστομαχίες» στον ΣΥΡΙΖΑ...


Μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα σε διάφορες νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο σαββατοκύριακο, πλέον απέμεινε μόνο το προσεχές για να ολοκληρωθεί η εκλογή των νέων νομαρχιακών επιτροπών του... κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος επιβλέπει... νυχθημερόν την διαδικασία, ενώ ο Neo πληροφορείται ότι οι ανατροπές που έχουν συντελεστεί είναι ουκ ολίγες –για παράδειγμα, ο Παύλος Πολάκης κατάφερε να... χάσει την νομαρχιακή επιτροπή στα Χανιά, ενώ η «Ομπρέλα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου φαίνεται πως έχει ενισχύσει σε αρκετές περιοχές της χώρας –αλλά και του Λεκανοπεδίου- τις δυνάμεις της. 

Το επόμενο σαββατοκύριακο, λοιπόν, που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις μεγάλες οργανώσεις του Λεκανοπεδίου, θα υπάρχει μία σαφής εικόνα των νέων συσχετισμών, καθώς ως τώρα όλες οι τάσεις δηλώνουν... νικητές του εσωκομματικού μπρα ντε φερ. 

Πάντως, τα ως τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διάθεση για... .ανανέωση, αφού στις περισσότερες νομαρχιακές οργανώσεις έχουν προωθηθεί στην κορυφή της πυραμίδας νέα τοπικά στελέχη και όχι οι κλασικοί κατά τόπους «κοτζαμπάσηδες»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: