1.3.21

Καταθέτει μηνύσεις και αγωγές ο Κούγιας...


Με νέα γραπτή δήλωσή του oAλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, προαναγγέλλει ενέργειες μετά την προφυλάκιση του σκηνοθέτη και ηθοποιού. 

"Θα καταθέσω, για πρώτη φορά στην... καριέρα μου, αναφορά στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά του Εισαγγελέα που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση και δεν κάλεσε, όπως είχε νομική υποχρέωση, σε προφορικές ή έγγραφες εξηγήσεις τον εντολέα μου, πριν του ασκήσει ποινική δίωξη" σχολιάζει ο ποινικολόγος. 

Επίσης, θα καταθέσει στο ΕΣΡ όλα τα στοιχεία από τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιοφωνικές εκπομπές, αναρτήσεις σε sites που επί εβδομάδες καταρράκωσαν το τεκμήριο αθωότητος του Δημήτρη Λιγνάδη. Τέλος θα προβεί σε κατάθεση μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση. Ειδική αναφορά κάνει ο Αλέξης Κούγιας στον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και σε παρουσιάστρια πρωινής εκπομπή του ΟΡΕΝ.

"Αυτή η δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων, όπου όποιος τολμά, ακόμη και Δικηγόρος που υπερασπίζεται Έλληνα πολίτη, να αναφέρει τη λέξη ομοφυλόφιλος, αυτομάτως χαρακτηρίζεται ατιμώρητα και ασχολίαστα ως ομοφοβικός και ρατσιστής, θα πρέπει να τελειώνει" υπογραμμίζει...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: