1.3.21

Πέταξαν μολότοφ σε εν κινήσει περιπολικό...


Τη τελευταία στιγμή γλίτωσαν δυο αστυνομικοί, που αποτελούσαν το πλήρωμα ενός περιπολικού στην περιοχή του Ζωγράφου, καθώς δέχτηκαν επίθεση από βόμβες μολότοφ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του... cnn.gr, το περιπολικό ήταν διερχόμενο από την οδό Ούλωφ Πάλμε όταν ξαφνικά τους επιτέθηκαν με μολότοφ.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί κατάφεραν την τελευταία στιγμή να αποφύγουν τη μολότοφ και να μην υπάρξουν τραυματισμοί ή φθορές.

Όμως -όπως όλα δείχνουν- κάποιοι είχαν στήσει καρτέρι στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στην πανεπιστημιούπολη και μόλις είδαν το περιπολικό του επιτέθηκαν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων όμως παρά τις ενισχύσεις σε αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στην περιοχή τα άτομα εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν συλλήψεις.

Πάντως, οι κουκουλοφόροι χθες βράδυ πυρπόλησαν αυτοκίνητα σε Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο ενώ υπό διερεύνηση είναι και φωτιά σε μια μοτοσικλέτα στην οδό Ηπείρου.

Η φωτιά πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε σε ένα ακόμη αυτοκίνητο αλλά και σε ένα κατάστημα με ρούχα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: