6.3.21

Νέα ήττα για Παναθηναϊκό...



Λίγες μέρες μετά τη δεύτερη ήττα και τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ήρθε και η τρίτη για τον Παναθηναϊκό, στη Super League 1 αυτή τη φορά, από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με… φόρα από τον θρίαμβό τους στο κύπελλο και είχαν την πρώτη πολύ καλή στιγμή τους στο 9′, όταν ο Σάλιακας αστόχησε από πολύ καλή θέση, μετά την εξαιρετική ενέργεια του Πίρσμαν.
Αμέσως μετά οι Γιαννιώτες αναγκάστηκαν να κάνουν την πρώτη αλλαγή τους, η οποία τελικά τούς βγήκε σε καλό. Στο 12′ ο τραυματίας Κρίζμαν άφησε τη θέση του στον Μιλιντσεάνου, ο οποίος στο 19′ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε σωστά τον Διούδη για το 1-0.

Αυτό που αναμενόταν ήταν η αντίδραση του -εξαφανισμένου ως εκείνο το σημείο- Παναθηναϊκού αλλά αυτή δεν ερχόταν. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ήταν κακή, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα θετικό δημιουργικά και στο 37′ έκανε κι αυτή αναγκαστική αλλαγή, με τον Ενγκμπακοτό να παίρνει τη θέση του τραυματία Σανκαρέ.

Το ημίχρονο βγήκε χωρίς να κάνουν κάτι αξιόλογο οι πράσινοι, αλλά το κακό γι’ αυτούς ήταν το γεγονός ότι δεν έκαναν τίποτα ούτε στο β΄ μέρος. Η ομάδα του Μπόλονι πίεσε κάπως στο διάστημα 55′-75′ αλλά χωρίς να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία, με τον ΠΑΣ να κρατάει εύκολα το προβάδισμα και να παίρνει τελικά τη νίκη.

Ακόμη μία, τρίτη επί του Παναθηναϊκού σε τρία παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνοντας ότι του έχει πάρει τον αέρα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης, Μπρένερ (73′ Παμλίδης), Ελευθεριάδης (73′ Λιάσος), Κρίζμαν (12′ Μιλιντσεάνου, 90′ Εραμούσπε).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουανκάρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Σάντσες, Σανκαρέ (37′ Ενγκμπακοτό), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (66′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (66′ Μακέντα), Καμπετσής (77′ Καρλίτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: