23.2.21

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό...


Ο Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, κατηγορείται για τον βιασμό μίας νεαρής συναδέλφου του το 2018. Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων η πρώτη κατηγορία εις βάρος του... 72χρονου ηθοποιού είχε απορριφθεί λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, όμως η υπόθεση άνοιξε ξανά. 
Η μήνυση οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές του Παρισιού, ωστόσο η υπόθεση έκλεισε μετά από εννέα μήνες στις αρχές του 2019, καθώς οι ερευνητές απέτυχαν να συγκεντρώσουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που θα τους επέτρεπαν να ασκήσουν επίσημες καταγγελίες. Ο ηθοποιός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες Εκείνη την εποχή, ο δικηγόρος του Γάλλου σταρ, Herve Temime, δήλωσε ότι ο ηθοποιός «αρνείται απολύτως κάθε βιασμό, οποιαδήποτε σεξουαλική επίθεση, οποιοδήποτε έγκλημα» και απέρριψε την καταγγελία ως «αβάσιμη». Τότε η γυναίκα προχώρησε στις διαδικασίες που προβλέπει ο Γαλλικός νόμος, και που σχεδόν πάντα οδηγούν στην εξέταση της υπόθεσης από ανακριτή.
 
Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο Γάλλος ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε σε μία 20χρονη ηθοποιό στο σπίτι του στο Παρίσι. Ο δικηγόρος του ωστόσο αναφέρει πως ο Ζεράρ Ντεμπαρντιέ αρνείται τις κατηγορίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: