5.2.21

Βίντεο Nτοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του υποψήφιου διδάκτορα...



BINTEO...
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον αιμόφυρτο υποψήφιο διδάκτορα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ που είχε την ατυχία να πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο την ώρα των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης.

 Σύμφωνα με καταγγελία, στο... τέλος της πορείας οι αστυνομικές δυνάμεις έβαλαν «στο μάτι» τον διδακτορικό φοιτητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ ο οποίος κατευθυνόταν προς τα πανεπιστήμια πηγαίνοντας στη δουλειά του. Τον κυνήγησαν μέχρι τη ρωμαϊκή αγορά και τον χτύπησαν βάναυσα ανοίγοντας του το κεφάλι.

 Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νεαρός άνδρας φαίνεται να τους ρωτά τους αστυνομικούς για ποιο λόγο τον χτύπησαν.

 Συγκεντρωμένος κόσμος ζητά το λόγο το λόγο από τους αστυνομικούς που παραμένουν απαθείς χωρίς να δίνουν καμιά απάντηση. 

Το περιστατικό έληξε όταν ο 32χρονος προσήχθη στην ΓΑΔΘ με κατηγορία αντίστασης κατά της αρχής. Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και θα δικαστεί σε τακτή δικάσιμο. 

 Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση ζήτησε την απόσυρση των κατηγοριών σε βάρος του υποψήφιου διδάκτορα επισημαίνοντας πως «οι λόγοι της σύλληψης αποκρύπτονταν από τους αστυνομικούς ενώ οι παρευρισκόμενοι ρωτούσαν να μάθουν τους λόγους της σύλληψης αλλά και τα στοιχεία του ατόμου».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: