19.2.21

Ο Πορτοσάλτε και η κρίση ειλικρίνειας...


ΒΙΝΤΕΟ

Κρίση ειλικρίνειας από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ που μετά από πέντε ημέρες με χιλιάδες πολίτες στον πάγο ανακάλυψε ότι κάτι τρέχει με τον Περιφερειάρχη Αττικής.

Μέχρι και ο... Άρης Πορτοσάλτε έπαθε κρίση ειλικρίνειας και αναρωτήθηκε από τα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ «Εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;».

Η κρίση ειλικρίνειας προκλήθηκε από τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που έχουν κατακλύσει τον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό αγανακτισμένων πολιτών που βιώνουν εδώ και πέντε ημέρες τραγικές συνθήκες την ίδια ώρα που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν τις ευθύνες του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη που βρίσκεται ακόμα στην κατάψυξη.

Έτσι ο Άρης Πορτοσάλτε σε μια προσπάθεια να μην αγγίξει η αγανάκτηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και να σταματήσουν τα εκατοντάδες οργισμένα μηνύματα κατά της αντιμετώπισης του κυβερνητικού μπάχαλου από τον ΣΚΑΪ, επέλεξε να βγάλει στον τάκο, τουλάχιστον, τον Περιφερειάρχη Αττικής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Πατούλη...


Δεν υπάρχουν σχόλια: