24.2.21

Σοβαρό τροχαίο για τον Τάιγκερ Γουντς...


Υπεβλήθη σε επέμβαση στα πόδια, δεν κινδυνεύει η ζωή του...

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Τάιγκερ Γουντς μετά από «πολλαπλούς τραυματισμούς πολλαπλών στα πόδια» σε... τροχαίο στο Λος Άντζελες.

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι «ανταποκρίθηκε σε κλήση για ατύχημα με ανατροπή ενός οχήματος» στο οποίο το «όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές».

Ο 15 φορές πρωταθλητής του γκολφ, 45 ετών, έπρεπε να απομακρυνθεί από το σημείο από πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό.

Ο Σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες Άλεξ Βιγιανέβα δήλωσε αργότερα ότι ο Γουντς «ήταν ζωντανός και είχε συνείδηση» στο σημείο της συντριβής. Σημείωσε επίσης ότι «δεν υπήρχε ένδειξη βλάβης».

Ο Τάιγκερ Γουντς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο Harbour-UCLA στο West Carson της Καλιφόρνια. Ο  ατζέντης του, Γουντς Μαρκ Στάινμπεργκ, επιβεβαίωσε ότι ο αθλητής υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση την Τρίτη και τις λεπτομέρειες για τους τραυματισμούς του.

Ο Γουντς ήταν στο Riviera Country Club στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο ως ο οικοδεσπότης του τουρνουά Genesis Invitational.

Σε συνέντευξη τύπου για το ατύχημα, ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του County County Daryl Osby είπε ότι ο Γουντς  απομακρύνθηκε από το πολυτελές SUV 2021 Genesis GV80. «Μου δόθηκε η εντύπωση ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί και στα δύο πόδια. Δεν υπήρχαν άλλοι σοβαροί τραυματισμοί  από όσο ξέρω», πρόσθεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: