27.2.21

Προσπάθεια «δολοφονίας χαρακτήρα» δημοσιογράφου από τον Αθερίδη...

 Να κατεβάσει προκλητική και συκοφαντική ανάρτησή του από το Facebook αναγκάστηκε ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης ύστερα από δυο εξώδικα που έλαβε από δημοσιογράφους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, παρουσίασε στο λογαριασμό της στο Facebook, πληροφορίες... σύμφωνα με τις οποίες ο Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη δέχθηκαν λεκτική επίθεση ενώ περπατούσαν στο δρόμο, λόγω της στήριξης και της φιλίας του ζεύγους με τον κατηγορούμενο παιδεραστή Δημήτρη Λιγνάδη.

 
Ο Αθερίδης, ο οποίος αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό, απάντησε με μια πρωτοφανή απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα της δημοσιογράφου αλλά και βαρύτατες και εντελώς αστήρικτες κατηγορίες περί εκβιασμού.

«Θα σε κάνω γνωστή στο υπόσχομαι ως Κυρία Ρουπακιά» απειλούσε ο ηθοποιός ο οποίος νωρίτερα είχε αναφέρει ότι πραγματοποιείται εναντίον του η «νύχτα των κρυστάλλων». Σε άλλο σημείο του μηνύματός του ανέφερε ότι η Κλεφτόγιαννη «είναι από τους δημοσιογράφους που βγάζουν λεφτά από εκβιασμούς»,

Στο μήνυμά του ανέφερε επίσης ότι η Κλεφτόγιαννη «έχει ατζέντα βρώμικη» βαξεβανικού Τύπου.
 
Και οι δυο δημοσιογράφοι που δέχθηκαν την επθεση του ηθοποιού κατέθεσαν εξώδικα με τα οποία τον ανάγκασαν να διαγράψει τα συκοφαντικά του μηνύματα.

Δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς ότι στο πλευρό του Αθερίδη βρέθηκε σύντομα ο όμιλος Μαρινάκη, ο οποίος χρησιμοποιεί το σύνολο των ΜΜΕ που διαθέτει για προστατεύσει τον Δημήτρη Λιγνάδη.


 

 Το μήνυμα του Αθερίδη εναντίον της δημοσιογράφου Ιωάννας Κλεφτόγιαννη Μήπως είναι καιρός για την ΕΣΗΕΑ να παρέμβει για να υπερασπιστεί τους συναδέλφους μας από καλλιτεχνικά και άλλα δίκτυα που χρησιμοποιούν τη φήμη τους και την επιρροή τους για να καθυβρίζουν και να απειλούν συναδέλφους; Ειδικά από ανθρώπους όπως ο Αθερίδης, που μεταξύ άλλων προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων του ναζισμού με ανόητες αναφορές στη νύχτα των κρυστάλλων και τον Ρουπακιά.


To αρχικό μήνυμα της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη




 Αρης Χατζηστεφάνου

info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: