21.2.21

Σε αυλή σπιτιού στο Ντένβερ έπεσαν συντρίμμια αεροσκάφους...



Εικόνες... 
Μηχανική βλάβη αντιμετώπισε αεροσκάφος της United Airlines, που αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή αλλά ο δεξιός κινητήρας συνέχιζε να δίνει ώση, παρότι σχεδόν διαλυμένος, με αποτέλεσμα «βροχή» συντριμμιών να πέσει χθες σε προάστιο του Ντένβερ του Κολοράντο στις ΗΠΑ.

Η... εταιρεία διαβεβαίωσε μέσω Twitter ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός επιβάτη. Κατά την αστυνομία του Μπρούμφιλντ, ως εκ θαύματος δεν έχει αναφερθεί θύμα.

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως από την αστυνομία του Μπρούμφιλντ, είναι ορατό τμήμα του περιβλήματος του κινητήρα, κυκλικού σχήματος, με διάμετρο μεγαλύτερη από μια πόρτα εισόδου, που έχει πέσει στην αυλή σπιτιού. Πλάνα από τηλεοπτικά κανάλια έδειξαν μεγάλα κομμάτια του αεροσκάφους διασκορπισμένα στην πόλη.



 Το αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε πτήση με προορισμό τη Χονολουλού, «επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ, όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά τη βλάβη που υπέστη στον δεξιό κινητήρα του λίγο μετά την απογείωση», εξήγησε η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) μέσω Twitter.

Ο Κέρμπι Κλέμεντς, ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έπεσε το μεγάλο κομμάτι από το στόμιο του κινητήρα, αφηγήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN τη συνταρακτική εμπειρία.

«Αυτό προσγειώθηκε πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου μου προτού πέσει στο πλάι», είπε και πρόσθεσε πως άλλο ένα μεγάλο κομμάτι από τον κινητήρα του αεροσκάφους άνοιξε τρύπα με διάμετρο 1,5 μ. και πλέον στην οροφή γείτονά του.

Η FAA ανέφερε πως είναι «ενήμερη για συντρίμμια που έπεσαν κατά μήκος της πορείας που ακολούθησε το αεροσκάφος» της UA, ένα Boeing 777-200.

Δεν υπάρχουν σχόλια: