24.2.21

«Σύννεφα»...


Η στήλη εξαρχής αντιμετώπιζε με… κατανόηση τα στοιχήματα που έβαζαν πολλοί αμέσως μετά τον ανασχηματισμό για το κατά πόσον θα κατάφερναν να συγκατοικήσουν στο ίδιο υπουργείο ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και ο... αναπληρωτής υπουργός, Στέλιος Πέτσας. 

Φαίνεται, λοιπόν, πως όσοι στοιχημάτισαν στην απροβλημάτιστη συγκατοίκηση, πρέπει να αρχίσουν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς ο Neo πληροφορείται ότι η κακοκαιρία «Μήδεια» και το χάος που δημιουργήθηκε στα βόρεια προάστια της Αθήνας -όπως και στην Εύβοια- έφερε και τα πρώτα… «τζαρτζαρίσματα» μεταξύ του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού. 

Μάλιστα, το Μαξίμου φέρεται ενήμερο και προσώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να πάρει θέση, αφήνοντας πάντως κυρίως τον Στέλιο Πέτσα να λύσει το χάος στις σχέσεις κυβέρνησης-Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για δύο λόγους: αφενός, επειδή είναι ο αρμόδιος υπουργός, αφετέρου διότι ο ίδιος καταρτίζει το περίφημο νομοσχέδιο με το οποίο θα επιχειρείται ένα «ξεκαθάρισμα» αρμοδιοτήτων μεταξύ δημάρχων, περιφερειαρχών και κεντρικής κυβέρνησης...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: