1.2.21

«Δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Λιλ ο Νιασέ!»...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της l' Equipe, ο Παναθηναϊκός παίρνει δανεικό χωρίς οψιόν αγοράς τον 21χρονο Σενεγαλέζο μέσο, Σικ Νιασέ.

Όπως είχαμε αναφέρει στο χθεσινοβραδινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έψαχνε έναν παίκτη για το «6» με... χαρακτηριστικά που δεν έχει σήμερα στο ρόστερ του, δηλαδή αθλητικότητα και δύναμη. 

Ο αμυντικός χαφ της Λιλ διαθέτει το πακέτο που ψάχνει ο Μπόλονι, είναι νέος, διψασμένος και ως πρώτο του προτέρημα αναφέρεται η δύναμη στο μαρκάρισμα αλλά και στον αέρα λόγω και του ύψους που διαθέτει (1μ.87).

Σύμφωνα με την έγκριτη L' Equipe, ο Παναθηναϊκός παίρνει από την Λιλ τον Σικ Νιασέ, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες χωρίς οψιόν αγοράς.

Ο Σικ Νιασέ έχει μόλις μία συμμετοχή φέτος σε αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Σέλτικ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την γαλλική ομάδα, η οποία τον παραχωρεί για 6 μήνες καθώς δεν έχει χρόνο συμμετοχής.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Έχοντας παίξει μόνο μία φορά με την Λιλ κόντρα στην Σέλτικ για το Europa League, ο Σικ Νιασέ ψάχνει ομάδα για μα βρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς οψιόν αγοράς».

Ο Νιασέ είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Λιλ. Είναι 21 ετών και στις 28/8/19 έκανε το ντεμπούτο του με την γαλλική ομάδα σε μια αναμέτρηση κόντρα στην Σεντ Ετιέν. Συνολικά με την πρώτη ομάδα μετράει 2 συμμετοχές με την δεύτερη να είναι φέτος στο Γιουρόπ Λιγκ απέναντι στην Σέλτικ. Στο συγκεκριμένο ματς αγωνίστηκε μάλιστα για 71 λεπτά.

Στη Λιλ πήγε σε ηλικία 16 ετών και με την Under 19 πραγματοποίησε συνολικά 16 συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: