24.2.21

Στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας...


Κατέθεσε τους φακέλους με τις καταγγελίες...

Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, προσήλθε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να καταθέσει στις Αρχές τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο. Ο... Πασχάλης Τσαρούχας είναι ο επικεφαλής του επταμελούς Συμβουλίου που διενεργεί πειθαρχική έρευνα με βάση καταγγελίες κατά μελών του Σωματείου Ηθοποιών.

Σε δηλώσεις του σήμερα Τετάρτη (24/2) ο ηθοποιός και επικεφαλής του πειθαρχικού συμβουλίου είπε στους δημοσιογράφους: «Μας έχει καλέσει ο Εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε στο πειθαρχικό που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρονται πάνω από δέκα καταγγελίες που αφορούν σε γενετήσια προσβολή, ενώ υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο του εισαγγελέα. Κάποιοι έχουν ήδη λάβει κλήση για να μιλήσουν και να καταθέσουν επίσημα στην εισαγγελία».  Άμεσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι έχει διαπράξει πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος ενήλικων συναδέλφων του θα κληθεί με την ιδιότητα του κατηγορουμένου.

Βγαίνοντας από τον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε: «Καταθέσαμε τους φακέλους στον εισαγγελέα, μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τον ευχαριστήσαμε και εμείς για την πρωτοβουλία του να συνεργαστεί μαζί μας. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να σας πω πόσους φακέλους κατέθεσα ούτε για τις υποθέσεις. Σας εξήγησα μόνο το ειδικό χαρακτηριστικό - τη γενετήσια προσβολή - δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Δεσμευτήκαμε ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε τους φακέλους»...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: