25.2.21

Ολοκληρώθηκε η απολογία Λιγνάδη...


...Στην Ευελπίδων Κούρκουλα και Παναγιωτάκης για να καταθέσουν...

 Λίγη ώρα μετά τις 7.30 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα, ενώ μένει να αποφασίσουν ανακριτής και εισαγγελέας εάν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε λίγο μετά τις... 19:30 η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Ελένη Κούρκουλα και ιδιοκτήτης του Actiοn24, Διονύσης Παναγιωτάκης, προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

 Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης καθώς το συμβούλιο πλημμελειοδικείων απέρριψε την ένσταση ακυρότητας κατά της προδικασίας που είχε καταθέσει. Οι δικαστές δεν έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο οποίος ήταν παρών καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης και προσκόμισε στοιχεία. 


 Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης χρέωσε τις εις βάρος του κατηγορίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, τους δικηγόρους του και την μεταξύ τους αντιπαράθεση. «Επί της εις εμέ αποδιδόμενης κατηγορίας για βιασμό κατά συρροή δηλώνω αθώος και επάγομαι τα κάτωθι: Ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό-σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική-σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία», ισχυρίστηκε στο υπόμνημα ο Δημήτρης Λιγνάδης... 

 Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: