1.2.21

Μπιμπίλας: Έχουμε καταγγελίες κάθε είδους βίας για 10 άνδρες...


Για πλήθος καταγγελιών κάθε είδους βίας στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο... ηθοποιός εξήγησε πως θα συσταθεί Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα αποτελείται από ψυχολόγους και νομικούς, ώστε να αντιμετωπίζονται αυτά τα φαινόμενα μέσω της δικαιοσύνης.

«Να διευκρινίσω κάτι πριν από όλα. Δημιουργήθηκε μια ένταση ότι το Πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ που είναι θεσμικό όργανο ήδη έχει διαγράψει ανθρώπους. Δεν υφίσταται κάτι 10. Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετές καταγγελίες. Για περίπου δέκα πρόσωπα, για άντρες μας έχουν πει, και τους καταγγέλλουν για κάθε είδους βία. Εμείς επωνύμως δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε κανέναν» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Μάλιστα συνέστησε στα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών «να μην βγαίνουν στα παράθυρα, να μην γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί μπορεί να φέρουν μηνύσεις».

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το τεκμήριο της αθωότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφερόμενος παράλληλα στην περίπτωση Καρκά έναν άνθρωπο που, όπως είπε, «έκαναν ρόμπα και αθωώθηκε».

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 για το ίδιο ζήτημα, ο κ. Μπιμπίλας έστρεψε τα «πυρά» του κατά των ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο για τα προβλήματα των ηθοποιών εν μέσω της πανδημίας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο, ΘΕΜΑ 104,6, για το ίδιο ζήτημα, κατηγόρησε επίσης τα μέσα ενημέρωσης ότι «δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο « Μόλις μπήκε στη μέση κλειδαρότρυπα, έχει γίνει μπαράζ εκπομπών κίτρινου Τύπου» είπε, και κλείνοντας τόνισε:

«Η έκταση είναι δυσανάλογη με το πόσοι εμπλέκονται. Δεν είναι όλο το θέατρο βόθρος»...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: