12.1.21

Η Καμάλα Χάρις εξώφυλλο στη Vogue...


Διαμαρτυρίες ότι τη δείχνουν πολύ «λευκή»... 

Στο εξώφυλλο του επόμενου τεύχους της Vogue θα βρίσκεται η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, ωστόσο... 
το περιοδικό δέχεται κριτική ότι το πρόσωπό της δείχνει πολύ «λευκό». Το περιοδικό έκανε μια ανάρτηση στο Twitter με τις δύο φωτογραφίες της Καμάλα Χάρις στο εξώφυλλό του και πολλοί χρήστες αντέδρασαν, λέγοντας ότι η φωτογράφιση αδικεί τη νέα αντιπρόεδρο, αλλά και επισημαίνοντας ότι σε αυτό φαίνεται πιο λευκή απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. 

«Τι χάος», έγραψε ο συντάκτης των New York Times Γουατζαχάτ Άλι: «Η Άννα Γουίντουρ λογικά δεν έχει μαύρους φίλους και συναδέρφους. Θα τραβήξω φωτογραφίες της Χάρις με το κινητό μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερες από το εξώφυλλο της Vogue». Η Vogue αρνήθηκε ότι έχει ασπρίσει το δέρμα της Καμάλα Χάρις για την φωτογράφηση. 

Σύμφωνα με τη New York Post, η ίδια η Καμάλα Χάρις και η ομάδα της είχαν επιμεληθεί για τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της για τις δύο λήψεις. Διάλεξε το δικό της casual μαύρο κοστούμι για τη μια και ένα ζευγάρι Converse Chuck Taylor και ένα μπλε παντελόνι Michael Kors για την άλλη. Η Vogue έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν που η Μελάνια δεν έκανε ούτε ένα εξώφυλλο στο περιοδικό όσα χρόνια ήταν στο Λευκό Οίκο...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: