4.1.21

Τάνια Ρόμπερτς: Πέθανε το κορίτσι του James Bond...


Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 65 ετών η εκθαμβωτική ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς, η οποία είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ «A View to a Kill» (Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος).

Σύμφωνα με πληροφορίες η... Ρόμπερτς είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα την παραμονή των Χριστουγέννων όταν κατέρρευσε επιστρέφοντας σπίτι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε αλλά δεν συνήλθε ποτέ. Σύμφωνα με το TMZ η Roberts δεν ήταν άρρωστη πριν τον θάνατό της.

Η Ρόμπερτς γεννήθηκε με το όνομα Βικτόρια Λι Μπλαμ και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες την δεκαετία του '70 και του '80 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond το 1985 παίζοντας μια αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Μαξ Ζόριν τον οποίο ερμήνευσε ο Κρίστοφερ Γουόκεν. Στην ταινία αυτή είχε εμφανιστεί και η Γκρέις Τζόουνς.

Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία «Σίνα, η βασίλισσα της Ζούγκλας» που ήταν και η πρώτη ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια που βασίζεται σε κόμικ.

Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και σεναριογράφο Μπάρι Ρόμπερτς από το 1974 μέχρι τον θάνατό του το 2006...

Δεν υπάρχουν σχόλια: