23.1.21

Μήπως τα κ@λόπαιδα είναι απλώς κ@λόπαιδα;...Έλα μωρέ, παιδιά είναι’. Παιδιά είναι αυτά που έστειλαν στο νοσοκομείο τον σταθμάρχη.

 Έλα μωρέ, παιδιά είναι αυτά που ξυλοκόπησαν έως θανάτου την ηλικιωμένη γυναίκα για να την κλέψουν.

Έλα μωρέ, παιδί είναι η... 15χρονη που πλήρωσε 17χρονους για να σαπίσουν στο ξύλο μια συνομήλική της.

Έλα μωρέ, παιδιά είναι τα μέλη της συμμορίας ανηλίκων που βίασαν το κοριτσάκι. Έλα μωρέ παιδιά είναι τα χρυσούλια μου. Παιδιά τα ζουζουνάκια μου που στο σχολείο κακοποιούν τον αδύναμο, τον διαφορετικό, τον γκέι, τον παχύσαρκο, τον ψηλό, τον κοντό, τον γυαλάκια, τον γιο της καθαρίστριας, τον αλλοδαπό, τον μαθητή στο φάσμα.


Παιδιά είναι τα πουλάκια μου που καταστρέφουν τη ζωή των άλλων. Παιδιά που δέρνουν, κλέβουν, βασανίζουν, τρομοκρατούν ανθρώπους, ακρωτηριάζουν ζώα, χτυπάνε τη μάνα τους, παιδιά είναι μωρέ τι δεν καταλαβαίνεις;

Σαν να το παραξεφτιλίσαμε κομμάτι. Γιατί αν το πάμε κι έτσι, και το θύμα παιδί είναι. Ένα θύμα που σκαρφίζεται αρρώστιες για να μην πάει σχολείο. Ένα θύμα που τρέμει τη στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι, που θα μπει στην τάξη, που θα βγει το διάλειμμα. Τρέμει τη στιγμή που θα πάει τουαλέτα και οι βασανιστές θα το ξεβρακώσουν, θα το παρενοχλήσουν, θα το βιντεοσκοπήσουν, θα το διαπομπεύσουν σε όλο το σχολείο. Κι αν τολμήσει να μιλήσει θα το πουν ρουφιάνο και θα του κάνουν τα τρισχειρότερα. (Εδώ ξέρουμε παιδιά που κατουριούνται επάνω τους γιατί φοβούνται να πάνε στην τουαλέτα., τι να λέμε.)

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: