25.1.21

Κυβερνητικό μπάχαλο...


Ο Ταραντίλης αγνοούσε τις υπουργικές εξαγγελίες για την εφαρμογή «κόφτη»...

ΒΙΝΤΕΟ

Από νωρίς το πρωί δυο κυβερνητικά στελέχη, αρχικά ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Πάνος Σταμπουλίδης και στη συνέχεια ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, προανήγγειλαν την... υιοθέτηση εφαρμογής «κόφτη» για τις αγορές των πολιτών.

Μόνο που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το αγνοούσε αφού κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δήλωσε άγνοια για το θέμα.

Η άγνοιά του προκαλεί σοβαρά ερωτήματα αφού πρόκειται για ένα μείζον θέμα και είναι άκρως περίεργο πώς ώρες μετά δεν γνώριζε για τις εξαγγελίες των κυβερνητικών στελεχών.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τις αγορές με χρονόμετρο που προανήγγειλε ο Κυριάκος Πιερακάκης και για τον κυβερνητικό σχεδιασμό ο Χρήστος Ταραντίλης απάντησε «δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα, θα επανέλθω στο επόμενο briefing.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν πόσο επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία είναι το κυβερνητικό μπάχαλο που επικρατεί.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις εξαγγελίες η εφαρμογή η οποία θα χρονομετρά τις ώρες που οι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους, θα τρέχει μέσα από την πλατφόρμα του e-katanaloti.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης, είχε εξηγήσει ότι η εφαρμογή θα εμφανίζει στον καταναλωτή το υπόλοιπο του χρόνου που του απομένει για να ολοκληρώσει τις αγορές του χωρίς να του δίνει τη δυνατότητα για επανάληψη του αιτήματος εξόδου. Και αυτό γιατί με τα sms οι πολίτες τα διέγραφαν και έστελναν νέο μήνυμα ανανεώνοντας το χρόνο παραμονής τους...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: