20.1.21

«Ξαναζεσταίνουν» το σίριαλ Καλογρίτσα...



Για ακόμη μια φορά σε περίοδο που η κυβέρνηση βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση, ιδιαίτερα στο θέμα διαχείρισης της πανδημίας, εμφανίζεται ένα νέο «επεισόδιο» στο σίριαλ Καλογρίτσα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» να... παρουσιάσει πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο γνωστός επιχειρηματίας υποδεικνύει τον πρώην υπουργό, Νίκο Παππά, ως το πρόσωπο που οργάνωσε σχέδιο για τη δημιουργία «καναλιού ΣΥΡΙΖΑ».

Η εφημερίδα επισημαίνει ακόμη ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στο οποίο ζητά να ερευνηθεί η περίπτωση «θεμιτού ωφελήματος».

Advertisement
Η απάντηση από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν άργησε να έρθει με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «ξαναζεσταμένο φαγητό» και για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Αφήνει, ακόμη, αιχμές προς την ιδιοκτησία της εφημερίδας σχετικά με την πρόσφατη «παραίτηση» δημοσιογράφου από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Η ανακοίνωση
Η Ν.Δ. και το νέο της κομματικό έντυπο έχουν χάσει πια κάθε φαντασία. Για άλλη μια φορά επαναφέρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό του σίριαλ Καλογρίτσα.

Κατανοούμε απολύτως γιατί δεν υπάρχει στο πρωτοσέλιδο των "ΝΕΩΝ" η είδηση ότι 6 στους 10 μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα έχουν δει μείωση στο εισόδημά τους. Κάτι τέτοιο ίσως οδηγούσε σε νέες «απομακρύνσεις» δημοσιογράφων.  

Ωστόσο, θα άξιζε να σκεφτούν κάποιο νέο σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το επόμενο διάστημα. Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

ΥΓ: Όχι ο Νίκος Παππάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: