26.1.21

Αγωγή Τσίπρα σε Παπαχρήστο και Κουρτάκη...


...για τα δημοσιεύματα περί «αγοράς βίλας 1 εκατ. ευρώ»...

Επιδόθηκαν πριν λίγο δύο αγωγές  του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα κατά και των δημοσιογράφων  Γιώργο Παπαχρήστο και  Γιάννη Κουρτάκη. Οι εναγόμενοι κλήθηκαν με εξώδικο που τους επιδόθηκε να... ανακαλέσουν γραφόμενα τους σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με εξοχική κατοικία χωρίς να ανταποκριθούν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε  στο επόμενο στάδιο που  προβλέπει ο νόμος έχει καταθέτοντας δύο αγωγές  με αίτημα 1.000.000) ευρώ, για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης από την παράνομη προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης του. 




Ο  Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη ζητώντας να του επιδικάσει ποσό αντίστοιχου ύψους με αυτό που ανάφεραν στα δημοσιεύματά τους οι δύο δημοσιογράφοι ότ,ι στοίχισε η ανακαίνιση της ενοικιαζόμενης κατοικίας. Ποσό το οποίο θα αποδοθεί στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζόμενων στον χώρο της ενημέρωσης.   

Προσβλητική θεωρεί ο Αλ.Τσίπρας,  ως πολίτη και πολιτικού προσώπου  την αναφορά του Γ Παπαχρήστου πως «Είναι γνωστό ότι έχει καλές σχέσεις με τη διαπλοκή». Δικηγόροι του Αλέξη Τσίπρα ανέλαβαν ο Γιάννης Μαντζουράνης και ο Θανάσης Καμπαγιάννης...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: