3.1.21

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Κυριακή, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα νοτιοδυτικά και τα βορειοανατολικά πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιόνια θα πέσουν στα... βόρεια ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες -Ύφεση από το μεσημέρι
  
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αλλά και βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη βροχές και σποραδικές καταιγίδες -Ύφεση αργότερα
  
Στη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: