19.1.21

Συνελήφθη ο Νορβηγός...


...που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του στα Χανιά...

 Στο Ηράκλειο εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 48χρονος Νορβηγός που αναζητούνταν για μέρες για τη δολοφονία της 54χρονης μητέρας στα Μεσκλά Χανίων. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το... αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει ο 48χρονος, σε εκκλησάκι στα Λινοπεράματα. 

Πληροφορίες του cretalive αναφέρουν ότι υπήρξε πληροφορία στις αρχές, για όχημα που μοιάζει με αυτό του καταζητούμενου Νορβηγού, με αποτέλεσμα οι αρχές να κινητοποιηθούν. Ο 48χρονος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρέθηκε ξεπλωμένος στο κάθισμα του συνοδηγού και δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον αιφνιδίασαν. 

 Μάλιστα όντας απόλυτα ήρεμος, κατέβηκε μόνος του από το αυτοκίνητο και παραδόθηκε. Στο σημείο μεταβαίνει και η Ασφάλεια. Ο 48χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και στη συνέχεια αφού έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την ανθρωποκτονία της φίλης του θα γίνει η μεταγωγή του στα Χανιά ενώ αύριο Τετάρτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον δικαιοσύνης. 

 «Σκότωσα τη μάνα σου» είπε ο Νορβηγός στην 16χρονη κόρη του θύματος

 Ο πρώην σύζυγος της 54χρονης, λίγο μετά τη δολοφονία της, αποκάλυψε στην Αστυνομία ότι ο Νορβηγός σύντροφος της που θεωρούνταν από την αρχή ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος, τηλεφώνησε από το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας στην 16χρονη κόρη του θύματος και της είπε: «Σκότωσα τη μάνα σου». Αμέσως, ο πρώην σύντροφος ενημέρωσε τις αρχές, που κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τον Νορβηγό. 

 Πηγή: cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: