11.1.21

Βροχή πυροβολισμών και ένας νεκρός στον Νέο Κόσμο...


...σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» (Photos)... 

 Σε μακελειό κατέληξε συμπλοκή μεταξύ αγνώστων στην περιοχή του Αγίου Σώστη στο Νέο Κόσμο, καθώς μετά από... ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των συμπλεκομένων ο απολογισμός είναι ως ώρας ένας νεκρος και τρεις τραυματίές. 

 Ενώ στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό θεωρείται ως «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ αλλοδαπών, καθώς η συμπλοκή μετατράπηκε σε «κόλαση» πυροβολισμών. 

 Η συμπλοκή συνέβη κοντά στην οδό Τιμοκρέωντος στον Νέο Κόσμο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας νεκρός επιχείρησε να καταφύγει σε παρακείμενο καφέ όπου και δέχθηκε τους πυροβολισμούς , ενώ τραυματίστηκε ελαφρά υπάλληλος του καφέ.


 Η αστυνομία αναζητεί ένα όχημα με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει ένοπλοι που πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή. 


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή που κατέληξε σε μακελειό έγινε για οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια και είναι Αλβανοί. Συγκεκριμένα, ο νεκρός είναι νεαρός σε ηλικία, βαριά τραυματισμένος (με σφαίρα στο κεφάλι) είναι ο πατέρας του, ενώ έχουν επίσης τραυματιστεί από τα πυρά η μητέρα και ο αδελφός τού νεαρού. Στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες, με τις αρχές να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για οικονομικούς λόγους (διακίνηση ναρκωτικών). Οι δράστες επέβαιναν σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και μετά τους πυροβολισμούς, τράπηκαν σε φυγή.  

 topontiki.gr-protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: