1.1.21

Στην Ελλάδα γυρίζει ο Ηλίας Μόσιαλος...


Με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής πολιτικής υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος, στο πλαίσιο συζήτησής του με τον δήμαρχο Τρικάλων, ανακοίνωσε ότι θα... επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα. 

«Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου για τα καλά του λόγια. Τα λόγια του Δημήτρη με τιμούν γιατί προέρχονται από ένα άνθρωπο που χωρίς καμία φλυαρία, αλλά με τεράστιο έργo, με κάνει περήφανο για τα μέρη μας. 
 Τα Τρίκαλα είναι η πόλη που μεγάλωσα, η πόλη με τους καλύτερους φίλους μου, ο τόπος μου, η πόλη που ζει η μητέρα μου. Ανυπομονώ να επισκεφτώ τα Τρίκαλα την επόμενη χρονιά. Θα είναι συχνές οι επισκέψεις πλέον γιατί αποφασίσαμε να επιστρέψουμε οριστικά στην Ελλάδα μετά το τέλος της πανδημίας».

 Σε απάντησή του σε σχόλιο φίλου στη σελίδα για πολιτική επιστροφή - μιας και ο ίδιος υπήρξε Υπουργός της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, ο Ηλίας Μόσιαλος έγραψε : Σας ευχαριστώ αλλά δεν έχω πολιτικές βλέψεις και ‘φιλοδοξίες’. Την χώρα μπορούμε όλοι να τη βοηθήσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Υγεία να έχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: