17.1.21

Τρεις νέους δημοσιογράφους θα κατασκευάσει το εργοστάσιο του ΣΚΑΪ...



...μέσα στο 2021...
Τρία ολοκαίνουργια μοντέλα αναμένεται να κατασκευάσει μέσα στο έτος το εργοστάσιο παραγωγής δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, μετά την πολύ πετυχημένη πορεία των ανθρωποειδών που εργάζονται στον σταθμό τα τελευταία χρόνια. 
Οπως... και όλα τα προηγούμενα μοντέλα, έτσι και τα εξελιγμένα αυτά μοντέλα θα είναι νεαρά, θα ντύνονται μόνο με κοστούμι, θα χρησιμοποιούν προϊόντα στα μαλλιά τους και θα είναι προγραμματισμένα να εξυμνούν τη Νέα Δημοκρατία. «Μετά τα ομολογουμένως ελαττωματικά μοντέλα όπως του Αρη Πορτοσάλτε και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, τα πιο πρόσφατα όπως του Γιώργου Ευγενίδη δουλεύουν άψογα και ελπίζουμε τα φετινά μοντέλα να μοιάζουν περισσότερο με φυσιολογικούς ανθρώπους, που λειτουργούν και εκτός των γραφείων του ΣΚΑΪ», σχολίαζε ο μηχανικός του εργοστασίου, αποκαλύπτοντας πως τα δύο μοντέλα θα είναι αρσενικά και το τρίτο θα έχει θηλυκή μορφή, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιο από τα μοντέλα να είναι συμπαθητικό, λειτουργία που θα αργήσει να ενσωματωθεί.

● Από το σατιρικό site «Το Κουλούρι» προέρχεται το παραπάνω κείμενο, δεν είναι πραγματικό όπως καταλαβαίνετε. Απλώς πολλές φορές δεν μπορείς να διαχωρίσεις αν αυτό που γράφει είναι σάτιρα ή αλήθεια.

Από τον Δημήτρη Κανελλόπουλο (efsyn.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: