17.1.21

Λέγε, λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει…


Αν έχει κερδίσει κάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή στο διάστημα που είναι Πρωθυπουργός είναι πως δεν έχει νόημα να του... απαντάει κανείς. Ψεύδεται όπως αναπνέει. Και το κάνει αδίστακτα. 

 Έτσι σε μια κοινοβουλευτική συζήτηση που επρόκειτο να κινηθεί -και κινήθηκε- σε ήρεμους τόνους είπε μόνο ψέματα και ανακρίβειες. Π.χ. απευθυνόμενος στον Βαρουφάκη του είπε ότι ο ίδιος και ο Τσίπρας παραλίγο να οδηγήσουν στη χρεοκοπία τη χώρα το 2015, αλλά την έσωσε η ΝΔ. Η οποία βεβαίως τότε είχε πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τις αποφάσεις του οποίου ο ίδιος διαφωνούσε. 

 Δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι η χρεοκοπία της χώρας διαπιστώθηκε το 2010 και μετά το πρώτο Μνημόνιο -στο οποίο οδηγήθηκε γι’ αυτόν το λόγο – που απέτυχε επαναδιαπιστώθηκε το 2012, οπότε ενεργοποιήθηκαν τα » ασφάλιστρα κινδύνου» και χορηγήθηκε νέο δάνειο με νέο Μνημόνιο. 

 Εμφανίσθηκε στη Βουλή λέγοντας αντιφατικούς αριθμούς για τον εμβολιασμό για να καταλήξει ότι δεν έχει εμβόλια- γιατί μια από τις εταιρίες έχει προαγοράσει 25 εκατομμύρια εμβόλια. Μίλησε για 1300 ΜΕΘ από 550 που παρέλαβε, όταν οι υπουργοί του αυτή την περίοδο μολις οι εισαγωγές περάσουν τις 500 μιλούν για όριο κορεσμού. 

 Επιμένει να μιλάει για προσλήψεις στο ΕΣΥ όταν κανείς δεν τις βλέπει στα νοσοκομεία. Πάντα με κοινό παρονομαστή ότι οι επιδόσεις της κυβέρνησης του στην αντιμετώπιση του κορονοϊού τοποθετούν τη χώρα πάνω από το μέσο όσο της Ευρώπης, όταν όλοι οι συναφείς οργανισμο την τοποθετούν πολύ πιο κάτω. 

 Λέγε, λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει…

Πηγή:anoixtoparathyro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: